Kandidaat Prins der Wuitens 2017

Kandidaat Prins der Wuitens 2017

18/10/2016 - 15:25

Jochen Van den Broeck, doet als enige kandidaat een gooi naar de titel van Prins der Wuitens 2017

De voorbije jaren, waren er telkens 2 of meerdere Hammenaren die een gooi deden naar de titel van Prins der Wuitens, doch dit jaar heeft er zich slechts 1 persoon zijn kandidatuur binnengebracht, namelijk Jochen Van Den Broeck.

Wanneer we in het verleden gaan kijken, dan heeft dit zich eigenaardig genoeg exact 10 jaar gelden ook voorgedaan. Toen was het Prins Danny I (Danny Gobel) die zich als enige kandidaat stelde voor deze functie.
Waarom dit zich exact na 10 jaar weer herhaald, daar hebben we het raden naar.

De kandidaat voor Prins der Wuitens 2017, Jochen, liet alvast verstaan dat dit zeker geen reden was om minder campagne te voeren!

Ook zijn gevolg heeft de kandidaat al klaar. Hij laat zich begeleiden door twee Hofdames, die reeds het klappen van de zweep kennen, namelijk Katrien Van Moerzeke en Charlien Geerinck. Als Hofmaarschalk kan hij rekenen op Daley Pillecyn. Shane Samyn en Pieter De Waele vervolledigen zijn gevolg als zijn twee Hofnarren.

Deze situatie heeft natuurlijk ook gevolgen voor ons als organiserend Komitee, doch ook hier hebben we een oplossing voor! De verkiezing heeft dit jaar ook gewoon plaats zoals dit de voorbije jaren het geval was, maar dan in een aangepaste versie!

Dus verwachten we alle supporters van Jochen op zaterdag 17 december 2016, in zaal Hambiance voor de spetterende verkiezingsshow!

Tot dan !

Jochen Van den Broeck, Kandidaat Prins der Wuitens 2017
Jochen met zijn hofdames Katrien en Charlien
Kadidaat Jochen en zijn gevolg